Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی بیت اللهی رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به اینکه شبکه لرزه نگاری که ارتباط مستقیمی با وقوع زلزله در کشور دارد توسط متخصصان داخلی طراحی شده است، گفت: چندین شبکه زلزله نگاری در کشور وجود دارد که یک شبکه آن مربوط به GPS است که حرکات گسل ها را شناسایی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در کشور حدود ۱۵۰ ایستگاه شبکه زلزله نگاری در کشور وجود دارد که در مقایسه با بسیاری از کشورهای مختلف بسیار کم است.

بیت الهی توضیح داد: باید حداقل تعداد ایستگاه های لرزه نگاری به ۵۵۰ برسد و برای ارزیابی دقیق تر باید ۵ برابر ایستگاه های فعلی باشد تا به حد استانداردهای مورد قبول شبکه های جهانی برسد.

رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: طبق برنامه ششم توسعه اعلام شده بود که باید شبکه شتاب نگاری گسترش یابد و با افزایش وقوع زلزله در مناطق مختلف میزان شناسایی آن بیشتر شود.

بیت الهی اضافه کرد: ۲ هزار ۲۲۹ شبکه شتاب نگاری وجود دارد که باید تعداد آن به ۳۰۰۰ ایستگاه برسد، البته بسیاری از آنها قدیمی شده و باید متناسب با فناوری های روز دنیا تغییر کند.

بیشتر بخوانید

پیش بینی زلزله غیر ممکن است

رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بیان کرد: شبکه GPS برای شناسایی گسل های موجود بسیار مهم است که مسئولیت آن بر عهده سازمان نقشه برداری است ولی متاسفانه تعداد آنها بسیار کم است و باید حداقل در اطراف تهران پایه های لرزه نگاری و گسل ها بیشتر از این شبکه ها نصب شود.

بیت الهی با بیان اینکه آخرین آمار مرکز آمار که در سال ۹۵ منتشر شد، حدود ۲۳ میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد که حداقل ۱۰ میلیون واحد از آنها فاقد اسکلت ها مقاوم است و توان آنها در برابر زلزله بسیار کم است.

وی گفت: باید با توجه به زلزله  میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی در کشور افزایش یابد چرا که عدم مقاوم سازی واحدهای مسکونی باعث وقوع خسارت های گسترده ای مانند کرمانشاه و بم می شود.

رئیس مرکز زلزله نگاری مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی اظهار کرد: مقاوم سازی و نصب اسکلت های بتنی مقاوم باعث می شود که میزان خسارت به واحدهای مسکونی کاهش یابد که این خود نقش موثری در هزینه ها دارد.

او تصریح کرد: دولت باید اقدامات لازم در راستای مقاوم سازی و بهسازی واحدهای مسکونی به ویژه در مناطقی که دارای گسل را در دستور کار و اولویت های خود قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل مناطق زلزله زده واحدهای مسکونی مسکن و شهرسازی مقاوم سازی لرزه نگاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: براثر زمین‌لرزه بعد از ظهر امروز، گچ‌ برخی خانه‌ها در روستاهای اطراف شهر تیتکانلو ریخت.

شفیق در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: به‌جز گچ‌ریزی تعدادی از ساختمان‌های روستایی، این زلزله هیچ خسارت مالی و جانی به‌دنبال نداشته است.

وی یادآوری کرد: ساعت ۳۷: ۱۵ امروز (۱۴ اردیبهشت ماه) زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر در عمق هشت کیلومتری به وقوع پیوست. این زمین‌لرزه در شهرستان‌های شیروان، فاروج و بجنورد احساس شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان