Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@01:13:09 GMT

نیاز کشور به ۳۲۵ ایستگاه لرزه نگاری دیگر

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۳۳۹۲۹۷

رئیس مرکز لرزه‌نگاری کشوری با بیان اینکه با کمبود ایستگاه‌های لرزه‌نگاری در سطح کشور مواجه هستیم، گفت: برای رصد دقیق‌تر گسل‌ها و ثبت زلزله‌ها بخصوص خردلرزه‌ها به ۳۲۵ ایستگاه جدید نیازمندیم.

علی مرادی (رئیس مرکز لرزه‌نگاری کشور) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره وضعیت تجهیزات مرکز لرزه‌نگاری کشور گفت: وضعیت ما در خصوص ایستگاه‌های لرزه‌نگاری نسبت به دو دهه قبل خیلی بهتر است و در حال حاضر اطلاع‌رسانی را با همین امکانات و ایستگاه‌ها انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: البته اگر بخواهیم فعالیت ثبت زمین لرزه‌ها بخصوص خرد لرزه‌ها را بهتر و دقیق‌تر انجام دهیم و گسل‌ها را به طور مرتب رصد کنیم، تعداد ایستگاه‌های فعلی بسیار کم است.

رییس مرکز لرزه‌نگاری کشوری با اشاره به کمبود ایستگاه‌های لرزه نگاری گفت: باید حداقل ۴۵۰ ایستگاه در سطح کشور داشته باشیم؛ یعنی به ۳۲۵ ایستگاه جدید نیاز داریم. البته با توجه به تجارب موفق ما در سالهای اخیر در کشور کم کم باید از اطلاع رسانی صرف به سمت رصد دقیق‌تر گسل‌ها، ثبت زلزله‌ها بخصوص خرد لرزه‌ها برای پیش آگاهی حرکت کنیم.

مرادی درباره اعتبار اختصاص یافته به این بخش گفت: بخشی از اعتبارات برای هزینه‌کرد در حوزه آموزش و پژوهش موسسه ژیوفیزیک دانشگاه تهران است که البته باید بیشتر از این برای آموزش و پژوهش هزینه شود.

او ادامه داد: با توجه به وظیفه ملی ما در حوزه زلزله، بخشی از اعتبارات خرج امور زلزله می‌شود، البته اعتبار ویژه‌ای برای مرکز لرزه‌نگاری کشوری لحاظ نشده است.

رییس مرکز زلزله‌شناسی گفت: ما در سه بخش با کمبود اعتبارمواجه هستیم؛ این سه بخش شامل توسعه ایستگاه‌ها، به روز رسانی تجهیزات کنونی و حفظ و نگهداری شبکه‌ها، پایگاه‌ها و ایستگاه‌های سراسر کشور برای ارائه خدمات شبانه‌روزی است.

مرادی خاطرنشان کرد: امیدواریم با حمایت‌های بیشتر علاوه بر کارکرد بهتر، توسعه ایستگاه‌های لرزه‌نگاری با سرعت انجام شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۹۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت

غلامرضا شفیق در گفت‌وگو با مهر با اشاره به وقوع زلزله ۴.۲ ریشتری در حوالی تیتکانو در شهرستان فاروج اظهار کرد: خوشنبختانه این زمین لرزه هیچ‌گونه خسارتی در پی نداشت.

وی در ادامه افزود: بلافاصله سه تیم ارزیابی به محل وقوع زلزله اعزام شدند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی بیان کرد: باتوجه به ارزیابی تیم های کارشناسی این زمین لرزه تنها باعث گچ ریزی جزئی چند روستا شده است.

کد خبر 6095860

دیگر خبرها

  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • انجام ارزیابی اولیه از خسارت زلزله امروز در خراسان شمالی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • زلزله در خراسان شمالی ؛ شدت و مرکز زمین لرزه
  • زلزله‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر تیتکانلو خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان